I Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det västerländska möter det österländska. 

Podden Hälsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bästsäljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det är en pågående rörelse… Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vänner, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Och Maria delar generöst med sig av både egna misstag och framsteg.

Vi som gör podden är Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. Vi brinner för att du ska känna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och få skina i just ditt liv. Din nya hälsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gärna på Instagram: halsorevolutionen_podcastHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


SENASTE AVSNITTEN

AVSNITT 222: SOMMARFAVORIT! MÖT VÄRLDSKÄNDA TRAUMALÄKAREN GABOR MATÉ

24 July 2024

34:35

AVSNITT 221: SOMMARFAVORIT! BLI EN SJÄLVLÄKARE OCH LUGNA DITT NERVSYSTEM

24 July 2024

1:13:54

SOMMARPÄRLOR DEL 8: HÄRLIGA SOMMARDRINKEN!

21 July 2024

10:18

AVSNITT 220: DOPAMINFASTA – tips och tankar för dig som vill bli mer närvarande i stunden

17 July 2024

54:25

AVSNITT 219: SOMMARFAVORIT! TONÅRSHJÄRNAN – VÄGEN TILL ATT FÖRSTÅ OCH KOMMUNICERA BÄTTRE

13 July 2024

1:17:13