I Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det västerländska möter det österländska. 

Podden Hälsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bästsäljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det är en pågående rörelse… Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vänner, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Och Maria delar generöst med sig av både egna misstag och framsteg.

Vi som gör podden är Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. Vi brinner för att du ska känna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och få skina i just ditt liv. Din nya hälsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gärna på Instagram: halsorevolutionen_podcastHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


SENASTE AVSNITTEN

AVSNITT 151: SOMMARGLOW! HUDHÄLSA, HUR FUNKAR DET?

07 June 2023

1:03:14

AVSNITT 150: FRÅN KAOS TILL LUGN MED DIGITAL DETOX OCH ORA ET LABORA

31 May 2023

49:48

AVSNITT 149: MARIA OCH CARINA PÅ RETREAT – Tystnad, meditation, yoga och digital detox

24 May 2023

44:16

AVSNITT 148: HELGBONUS! KOM I SOMMARFORM DEL 3: Därför är det så viktigt med avstressning

19 May 2023

29:46

AVSNITT 147 KOM I SOMMARFORM! DEL 2: Matfönster, vegoproteiner och veggiepower

17 May 2023

41:35