Podspace lanserar olika paketlösningar

Podspace lanserar olika paketlösningar

Planen är att förenkla i den vildvuxna poddjungeln som flera aktörer i många år skapat. Podspace erbjuder enkla produkter för proffssnackare och hobbypoddare. Podspace, en av de certifierade aktörerna på Poddindex.se, lanserar Podspace PRO respektive MINI, två varianter av poddistributions-paket. Podspace MINI lanseras med två paket som innehåller 1 000 och 10 000 lyssningar per månad för 10 kr respektive 99 kr per månad.

”Vi brinner för enkla och tydliga produkter. Vi kan nu erbjuda många mindre poddar att flytta till oss för 10 kr i månaden. Vilket är hållbart för oss och inte minst för de kreatörer som väljer Podspace. Det känns fantastiskt roligt!”
- Säger Edward Jewson på Podspace.

PRO riktar sig till större kreatörer som har många lyssnare och behöver mer stöd rent tekniskt. Filip & Fredriks podcast och Parnevik & Engblom med flera är varianter på större poddare som faller in i denna kategori.

Podspace lanserades för alla poddmakare i oktober 2019 och har på kort tid har vi blivit en av Nordens största poddleverantörer. Podspace är en del av svenska Poddindex och även norska Podtoppen som nyligen lanserats. I februari 2020 tar man nu ytterligare steg för att bredda utbudet av tjänster och lanserar Podspace MINI och Podspace PRO. Podspace ägs och drivs av Bowtie AB, med säte på Södermalm i Stockholm.

Presskontakt: press@pod.space