Ett nytt Poddindex är på gång i Danmark

Ett nytt Poddindex är på gång i Danmark

Danska Media Research, DR, Bauer Media och Radio24syv arbetar på att lansera ett Podcastindex i Danmark, de bjuder nu in alla danska poddare att anskluta sig till projektet.

Danmark är nu redo att lansera en egen mätning av lyssnandet av podcasts. Danska Media Research, DR, Bauer Media och Radio24syv ligger bakom nya Podcastindex, som syftar till att skapa gemensamma standarder för branschen.

- Etableringen av det nya Podcast Index har i princip två syften. Parterna vill skapa insyn i ett område som länge har varit  utan gemensamma mätningar. Målet med Podcastindex är att skapa en gemensam plats för alla intressenter på en gemensam plats, så att du få en överblick över vad som händer bland danska podcasts. Dessutom är det naturligtvis också en förhoppning om att Podcast Indexet kan bidra till att visa den kommersiella potentialen som finns i podcasts, säger Marianne Bugge Zederkof, chef för danska Media Research.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Håll koll på vad som händer i den digitala världen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. I och med att du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs gärna våra riktlinjer för hantering av personuppgifter.

{{ errors }}