World Federation of Advertisers - WFA - Uppmärksammar svenska Poddindex

World Federation of Advertisers - WFA - Uppmärksammar svenska Poddindex

Poddindex har sedan den lanserades fått otroligt stort genomslag, både i Sverige och Internationellt. Nu har även World Federation of Advertisers- WFA- uppmärksammt den nya mätmetoden för poddar, den första i världen som visar korrekt räckvidd och lyssningar.

Du kan läsa artikel från WFA här

Det har varit ett hårt och roligt arbete att ta fram den nya mätmetoden med korrekta siffror för lyssningar och räckvidd där merparten av Sveriges största poddar är listade. Detta är otroligt viktigt i dagens heta debatt om transparens och att man skall redovisa korrekta siffror.

Alla som har varit med och byggt upp Poddindex är både glada och stolta över all uppmärksamhet.

Är du sugen på att lära dig mer om hur man skapar en bra historia och hur nya Poddindex fungerar samt hur du kan sätta en bra ljudstrategi i din medieplanering skall du anmäla dig till vårt seminarium den 20 augusti hos Sveriges Annonsörer.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Håll koll på vad som händer i den digitala världen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. I och med att du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs gärna våra riktlinjer för hantering av personuppgifter.

{{ errors }}