Bonnier News blir en del av Poddindex – ansluter som Publicist

Bonnier News blir en del av Poddindex – ansluter som Publicist

Bonnier News satsning på podcasts har lett dem till att ingå samarbete med Podspace som Distributör av deras poddar och därmed samla poddarna på ett och samma ställe. Med populära poddar som Expressens hockeypodd Sanny & Svensson, Krimrummet och Studio DN är Bonnier ett välkommet tillskott som Publicist på Poddindex. 

”Vi har under det senaste halvåret arbetat med att få ihop vår poddverksamhet i Bonnier News . Nu ska vi satsa ännu bättre framåt. Det känns självklart att då också samlas som publicist i Poddindex”

säger Martin Jönsson, redaktionell utvecklingschef i Bonnier News.

Från Bonnier News fyra affärsområden, Expressen/Lifestyle, Dagens Nyheter, Bonnier News Business och Bonnier News Local ges ett sextiotal poddar ut. Samtliga anslutna poddar från Bonnier går att se här: https://www.poddindex.se/publisher/243

Stina Abenius, Projektledare redaktionell utveckling hos Bonnier News kommenterar;

”Vi har redan enormt stor journalistisk kompetens och vi har en hel del kompetens inom ljudberättande. Vi behöver samla vår kompetens och kunskap och också tillföra resurser för att snabba på utvecklingen. Det handlar om analys och marknadsföring, men också om formatutveckling och att skapa helt nya poddar. Det är ett rejält spännande uppdrag.”


Läs mer om Bonniers satsning på podcast här.