Poddindex utökas med publicister och utgivare av poddar

Poddindex utökas med publicister och utgivare av poddar

Under juni arbetar vi med att anpassa Poddindex.se och kompletterar med en kolumn i topplistan; Publicist. Detta för att användare av Poddindex.se snabbt ska få insikt i vem som är avsändare av podden som mäts och publiceras genom ansluten distributionsplattform.

Poddindex är en granskad och validerad lista för alla poddar som är anslutna till listan. Alla som arbetar inom branschen har med detta en gemensam valuta med en teknisk räckvidd som man kan luta sig tillbaka på. Att ytterligare förtydliga i listan vilka som är utgivare av enskilda podcasts är efterfrågat.

Utgivare och medier som ger ut en podcast genom någon av de anslutna distributionsplattformarna kan inom kort ansluta sig till att få sitt varumärke exponderat som Publicist. Vår förhoppning är att samtliga medier som ger ut en podd som finns på Poddindex vill ingå samarbete för att få ytterligare exponering.

Endast de utgivare/medier som väljer att ingå samarbete publiceras i listorna med sitt varumärke. Det innebär att det på vissa rader kommer att vara ett tomt fält i kolumnen Publicist.

De anslutna distributionsplattformarna är; Acast, Bauer Media, Nordic Entertainment Group, Podspace och Sveriges Radio.

Följande listor berörs av kompletteringen av Publicist:


Kontakta oss för mer information!